WoW Underworld Romania

Play nice , Play fair , Play on !
 
HomePortalFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share
 

 Posting Rules

Go down 
AuthorMessage
Knight
GuestPosting Rules Empty
PostSubject: Posting Rules   Posting Rules Icon_minitimeTue Nov 20, 2007 1:51 pm

1. Nici un fel de ofensa la adresa altui membru al acestei comunitati nu este permisa. (Prin ofensa inteleg flames, instigare la flaming, threaduri cu caracter rasist si nu numai)
2. Nu suntem in nici un fel raspunzatori pentru continutul postat de membrii nostrii. Threadurile care sunt considerate revoltatoare sau care incalca anumite limite de bun simt vor fi sterse.
3. Spamul de orice culoare este strict interzis. (Prin spam se intelege reclama la alte servere/forumuri, sau floodarea forumului cu posturi fara rost)
4. Incercati sa nu postati off topic si sa nu deviati de la subiectul initial al threadului, astfel vom avea un forum curat si usor de folosit. Cat despre threadurile in care se cer informatii, va rog sa va abtineti sa postati daca nu detineti informatia cautata. Orice thread care a ajuns off topic va fi inchis.
5. Folositi un limbaj civilizat, adecvat cerintelor acestui forum. Nu consider insultele sau injuriile ceva normal pe acest forum.
6. Certurile de orice tip sunt interzise. Aveti posibilitatea de a va trimite pm sau whisper in game deci nu spamati forumul cu ele.
7. Hartuirea unui alt membru al acestei comunitati este interzisa. Prin hartuire se intelege orice forma de discreditare a acestuia sau de flames repetate la adresa acestuia. Pedeapsa va fi suspendarea drepturilor de postare pe timp de 7 zile, iar la a 3-a abatere se vor suspenda permanent iar IP-ul va fi banat in game

Mentionez ca aceste reguli pot si vor fi schimbate in functie de necesitati fara a fi anuntati, iar punerea in aplicare se face indiferent ca acestea sunt citite sau nu.
Back to top Go down
 
Posting Rules
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Rules and Guidelines for hosting a party
» Private Club Memberships Rules and Guidelines
» Revised Rules for the Graffiti Wall
» Errata & Comprehensive Rules
» The cupcake club for girls!

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
WoW Underworld Romania :: Romana :: General Discussion-
Jump to: